Contacteer ons
Kristy Xu

Telefoonnummer : 0086-027-84222369

WhatsApp : +008613971678882

Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.

De Laser Diamond Tools Co van Wuhanwanbang. , Ltd.

  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken WANBANG Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 1999
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Van de de KLAPlaser van WUHAN WAN Co. van de DIAMANThulpmiddelen, Ltd, een dynamisch die bedrijf, door een team van ervaren Arts en Meester gespecialiseerd in poedermetallurgie en van het laserlassen technologie wordt gedreven, werd opgericht in 1999.
Als belangrijke vervaardiging in professionele diamanthulpmiddelen, Bleke klap gespecialiseerd in het veroorzaken van en het ontwikkelen van allerlei diamanthulpmiddelen, die brede waaier van toepassingen in architectuur, steenproces, decoratie en wegproject, enz. hebben.
Als ISO9001: heeft het 2000 verklaarde bedrijf, Bleke klap zeer strikt systeem voor kwaliteitscontrole, alle die producten naar de V.S., Duitsland, het UK en veel andere landen worden uitgevoerd, en geniet zeer van goede reputaties in de heersende stromingsmarkt.

Onze producten met inbegrip van:
De laser laste de bladen van de diamantzaag voor algemeen doel, beton, muur, asfalt, baksteen, het Laser gelaste beetje van de diamantkern voor muur, gewapend beton en techniekbouw.
De bladen van de diamantzaag voor graniet, marmer, zandsteen, beton, Diamant heet-gedrukte (gesinterde) bladen, Diamant galvaniseerden bladen, Ringszaag, Draadzaag, de bladen van het Plooipunt, het wiel van de Diamantkop en al grootte van segmenten voor cirkelzaag, kernbeetjes, gangsaw, draadzaag etc.…

Geschiedenis
  • 1999, gevestigd in Guangzhou;
  • 2002, begon verrichting van onze nieuwe installatie in Wuhan;
  • 2013, de tak fabriek ingebouwde Rayong van Thailand;
  • 2014, de 2de fabriek begonnen verrichting van Wuhan.
Dienst

Verstrek scherp & het zagen van, borend, malend en oppoetsend oplossingen in architectuur, steenproces, decoratie en wegproject, enz.

Ons Team

China Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0