Het Schurende Hulpmiddel PCD Diamond Grinding Shoes van de Customziedkleur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: WANBANG
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartongeval
Levertijd: 10-14 dagen levertijd
Betalingscondities: T/T
Type: Nieuwe PCD Diamond Grinding Shoes Kleur: customzied
Voordelen: Hoog rendement Sleutelwoorden: diamant malende schoen voor het malen van beton
Toepassing: Oppervlaktevoorbereiding, het concrete correctie en malen machines: HTC, Husqvarna, Prepmaster, Lavina, Levetec, enz.
Hoog licht:

PCD Diamond Grinding Shoes

,

Aangepaste Kleur Diamond Grinding Shoes

,

De Malende Schoenen van WANBANG PCD

Nieuwe PCD Diamond Grinding Shoes

 

Diamond Grinding Tools is één het beroemdste bevloeringshulpmiddel, het gemakkelijke veranderingsontwerp en grotendeels sparen tijd om de Malende Schoen te veranderen. Geen behoefteschroevedraaiers en bout, bevestigen met de hand het enkel.

 

Toepassingen: Voor het malen of het oppoetsen concrete oppervlakten. Snelle verwijdering van beton, graniet, asfalt, marmer en andere bouwmaterialen
* PCD: ideaal voor epoxy, verf, lijm, mastiek, en deklagen. Niet om direct op beton en om het even welk metaalmateriaal worden gebruikt
* Goed voor het algemene malen en zwaardere voorraadverwijdering
* Grote het malen segmenten met thermisch behandelde staalorganismen wat het verhoogde duurzaamheid en wielleven verstrekt.
* Band: Super zachte, zachte, middelgrote, harde, super hard.
* Gruis: Boete, Middel, en Cursus, beschikbare 6# -300#
* Verschillende Ontwerpen: HTC, Husqvarna, Prepmaster, Lavina, Levetec, enz.
* Droog of nat gebruik.

 

Het Schurende Hulpmiddel PCD Diamond Grinding Shoes van de Customziedkleur 0

 

Van de de KLAPlaser van WUHAN WAN Co. van de DIAMANThulpmiddelen, Ltd, een dynamisch die bedrijf, door een team van ervaren Arts en Meester gespecialiseerd in poedermetallurgie en van het laserlassen technologie wordt gedreven, werd opgericht in 1999.
Als belangrijke vervaardiging in professionele diamanthulpmiddelen, Bleke klap gespecialiseerd in het veroorzaken van en het ontwikkelen van allerlei diamanthulpmiddelen, die brede waaier van toepassingen in architectuur, steenproces, decoratie en wegproject, enz. hebben.
Als ISO9001: heeft het 2000 verklaarde bedrijf, Bleke klap zeer strikt systeem voor kwaliteitscontrole, alle die producten naar de V.S., Duitsland, het UK en veel andere landen worden uitgevoerd, en geniet zeer van goede reputaties in de heersende stromingsmarkt.

Ons product met inbegrip van: De laser laste bladen van de diamant de concrete zaag, de bladen van de asfaltzaag, graniet scherpe schijf, de boorbeetjes van de diamantkern, wielen van de diamant de malende kop en diamant malende schoenen, de zaagbladen van de diamantmuur, de bladen van de vloerzaag, ringszaag, draadzaag, de bladen van het plooipunt.

 

Het Schurende Hulpmiddel PCD Diamond Grinding Shoes van de Customziedkleur 1

Het Schurende Hulpmiddel PCD Diamond Grinding Shoes van de Customziedkleur 2

 

Contactgegevens
Becky Xiao

Telefoonnummer : 0086-13600428692

WhatsApp : +008613600428692